Maak hier een afspraak voor een F-gaskoppeling

Maak eenvoudig online een afspraak voor de F-gaskoppeling van je aangekochte Qlima split-unit airconditioning. Onze Heijmans monteur heeft eerst wat gegevens nodig. Houd ook je aankoopgegevens bij de hand.

Heading
Afspraak maken

F-gaskoppeling inbegrepen

Bij aankoop van een Qlima split-unit airconditioning zit de F-gaskoppeling door een gecertificeerd Heijmans monteur inbegrepen. Dit geldt voor modelnummers SC5325 / SC5332 / SC5348 / SC6126 / SC6135 / SC6153. Meer informatie vind je ook op de verpakking of de website van Qlima.

Een Qlima split-unit airconditioning met snelkoppeling mag deels zelf gemonteerd worden. Na plaatsing is het belangrijk dat de F-gaskoppeling door Heijmans wordt uitgevoerd.

De voordelen

Qlima werkt met Heijmans

Qlima heeft Heijmans gevraagd de F-gaskoppeling te verzorgen. De vakmensen van Heijmans hebben als geen ander verstand van huizen bouwen, elektra en energie. Het is daarom niet gek dat veel opdrachtgevers Heijmans inschakelen om de puntjes op de i bij hun klanten thuis te verzorgen. Zo ben je er van verzekerd dat de aansluiting veilig is en dat alles naar behoren werkt.

2.000.000

Wist je dat Heijmans al bij 2 miljoen Nederlanders thuis is geweest?
Over monteurinplannen

Veelgestelde vragen over de F-gaskoppeling door Heijmans

Helpdesk